Loading...

Blog

Day spa stockholm helkroppsmassage malmö

Day spa stockholm helkroppsmassage malmö Här på Beauty & Spa Centre har vi ett stort utbud av behandlingar. Hos oss kan du välja mellan allt i från en klassisk ansiktsbehandling till avancerade. Vad känns bättre än en riktigt grundlig helkroppsmassage? Lägg även till en Spa Massage och Kroppspeeling. ,00 kr. st Stockholm, Göteborg, Malmö. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska.

Ge bort ett presentkort på en spabehandling massage eller ansiktsbehandling. Genom Greatdays kan du köpa spapaket som upplevelsepresent för en två eller. Vad känns bättre än en riktigt grundlig helkroppsmassage? Lägg även till en Spa Massage och Kroppspeeling. ,00 kr. st Stockholm, Göteborg, Malmö. mybillregister.com är parkerad hos Crystone. Crystone är idag ett av Nordens största webbhotell! Med 16 års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda marknadens.

DaySpa, Stockholm: Läs kundernas omdömen hos mybillregister.com

Luxury Spa - Spa behandlingar i hjärtat av gamla stan. Njut av tystnaden och lugnet i våra tals valv. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan.

Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska.

www.dayspa.se är parkerad hos Crystone

Day spa stockholm helkroppsmassage malmö Fiskpedikyr för två Fiskpedikyr, känns som att stoppa ner fötterna i champagne!

Otroligt ickeprisvärd pedikyr som kostade mer pengar än utlovat och det känns dessutom väldigt omodernt att behöva betala för vatten som säljs in som att de bjuder på det. Spa och en natt på Ystad Saltsjöbad Njut av ett avkopplande dygn Ystad. Lina L skrev om DaySpa. Skepparholmen Nacka Spa Skandinavisk mindfulness. World of shape - Kickstart!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail